Tuesday, March 18

White Room Studio - ThePhotolicious

1 March 2014

Masa birthday anak-anak hari tu langsung tak ada amik gamba berempat sebelum majlis tu sibuk.. Masa majlis zaffriel tido.. dah sudah potong kek ziqrie pulak tido.. Bila orang semua dah balik dah tukar baju
barulah teringat tak ada gamba berempat.. Cerita dengan fatin, nasib baik fatin bagi tau The Photolicious ada buat promotion untuk white room studio murah RM70 jer untuk 45 minit..

Tema sama jugak macam birthday hari tu.. cowboy, berpeluh jugak aku pikul kuda tu naik tangga.. tingkat 3 pulak tu....

Sebelum keluar rumah dah kasi zaffriel tido siap-siap, si kecik tu bukan boleh tak cukup tido nanti menangis mengamuk..

Sampai-sampai jer tak ada orang, Jadi amik mood kejap moh kita bergambo..

Mula-mula amik gamba seronok anak-anak semua in mood...


Ziqrie senang jer nak suruh bergambar.. Sebab die dah paham apa yang kita suruh buat..


Zaffriel agak susah sikit nak bergambar, orang tengah sibuk nak merangkak.. mana boleh duduk diam.. Asyik kejar die jer...

 Macam-macam nak bagi zaffriel diam.. dengan phone lah, bukak lagu lah, bagi cars lah.. die buat hal die jer..

Tolong jangan muntah... sesekali bagi lah  mak bapak cowboy nak bergamba manja-manja sikit..


 Ziqrie & Zaffriel

45 Minit cukup untuk berpeluh depan lampu... Lepas 30 minit anak-anak dah penat gamaknya nak senyum pon dah tak ada mood...

Ayat ziqrie : Iky tired lah mama.. iky nak amik gamba dekat rumah jerlah...










7 comments:

LydSunshine said...

Bestnya buat photoshoot dlm studio mcm ni. Cantik je baju seragam semua. Pandai cari.

Izzan Yong Rosdin said...

LydSunshine : terima kasih

hazila said...

Nice photos and your kids are really cute...

Izzan Yong Rosdin said...

hazila : Alhamdulillah terima kasih :)

anamizu said...

alololo comelnye posing 1 family hehe gerammnye tgk Arieff Ziqrie & Arief Zaffriel bdua nih aummm muahh mmuahh hehe


*kalo setting comment buang word verification mesti lagi best hehe

Razfira said...

comellll gilerrr

Izzan Yong Rosdin said...

Tq Razfira!

Popular Posts