Tuesday, October 30

Melaka - Mahkota Hotel Melaka

Alhamdulillah ulangtahun perkahwinan yang ke-4, tahun ini kekurangan ongkos jadi kami
sambut di melaka sahaja lah, janji dapat pergi jalan-jalan...

Kami bermalam di Mahkota Hotel, amik apartment 2 bilik...
Bertolak dari KL pukul 9.30 pagi tu pon lepas bawak ziqrie pergi klinik
mata die bengkak mungkin kene gigit dengan semuat.. Tp Mr Z cakap jangan
tuduh semut sebab tak nampak... kecian kat semut kalau bukan die yang gigit....
Jadi oklah mata ziqrie mungkin di gigit oleh serangga kecik yang tidak di kenal pasti :)

Sumber : Mahkota Hotel Melaka website

Kami sampai di melaka lebih kurang tengahari tak ingat pukul berapa,
punyalah tension lepas jer tol Ayer Keroh punya lah jem... sampailah depan Dataran Pahlawan
pon jalan jem... Tension kepala otak..


Memandangkan hotel betul-betul belakang area dataran pahlawan hendak tak hendak
kene jugak lah mengadap jem... Hampir dekat 45 minit jugak lah mengadap jem...





Akhirnya setelah menempuh jem, sampai jugak dekat hotel.. Cuaca dekat sini adooiiii sangat
panas.. mungkin sebab dekat dengan laut kot tapi angin kuat...



















Hotel sangat cantik... bersih cuma view hotel jer munkin dulu hotel nie sea view tapi sekarang pantai
sedang ditambak dengan pasir... jadi view dari bilik hotel cuma padang pasir yang luas air laut nye dah tak nampak...















4 comments:

Naf naf said...

Salam,
Tumpang tanya, toilet hotel ni ada paip tak?
naf9091@gmail.co

Izzan Y Rosdin said...

Ada... yg saya amik nie 2 bilik.. dlm dua2 bilik ada toilet dn ada paip..

kau di hatiku said...

Baca byk blog ckp hotel ni kotor..btol ke??

Izzan Yong Rosdin said...

keadaan persekitaran hotel ok bersih, tp keadaan bilik biasa-biasa jer..

Popular Posts